5 reaktion på “Välkommen till Nordlunds

 1. mona pettersson

  hej hittade er sida idag dåjag gogla på johanna matilda lund född 1839 12 juli altuna
  letar som en tok efter hennes far lars larsson lund född 1788 17 maj i österunda
  jag bor i österunda sen 1985 johanna var min farmors mormor
  vänl mona född 1957

  Svara
 2. Per-Åke

  Hej Jag heter Per-Åke Wallberg och forskar i min släkt och är intresserad av om ni vet varför Anders Andersson-Fondelius 1808-1852 bytte efternamn till Fondelius. Vore tacksam för svar. Min farmor finns med i er släktforskning, Rut Margit Fondelius 1913-2008 dotter till Viktor Fondelius och Johanna Maria Lundqvist

  Svara
 3. Ingemar Inläggsförfattare

  Hej Per-Åke. Din kommentar hamnade hos mig, eftersom släktsidan är mitt skötebarn.
  Se svar i separat e-mail.
  Vänligen Britt-Marie Nordlund f. Fondelius

  Svara
 4. Siwert Klementsson

  Hej
  Jag heter Siwert Klementsson och är barnbarn till Gustaf Alexander Lindblom. Gustav hade en syster Hulda Lindblom som var gift med Carl Alfred Andersson vars dotter Rosa var gift med Carl Anton Frithiof Bodin. Resten har ni i er eget släktträd.

  Jag började forska på min släkt för ungefär ett år sedan i Ancestery och fick då kontakt med Steven Bodine. Vi hade en del givande skriftväxling som plötsligt upphörde. Jag har upprepade gånger försökt få kontakt med honom, både via Ancestry och mail, men får inget svar. Har ni haft någon kontakt på senare tid eller vet vad som hänt?

  Hälsningar
  Siwert

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *